Osoby do kontaktu:
mgr inż. Małgorzata Grudzińska-Gronek
Dział Projektów Krajowych
22 234 + wew.
13 74
malgorzata.gronekSPAMFILTER@pw.edu.pl
NCBR - ERA-NET SUSFOOD i ERA-NET CORE Organic Cofund
Finansowanie międzynarodowych badań z zakresu zrównoważonych i ekologicznych systemów żywności.
Towards sustainable and organic food systems:
- Resource-efficient, circular and zero-waste food systems,
- Diversity in food from field to plate,
- Mild food processing,
- Sustainable and smart packaging.
NCBR dofinansowuje udział polskich podmiotów jedynie dla wniosków z podobszaru 1, 2 lub 3.
Przedsiębiorcy i jednostki naukowe zarejestrowane w Polsce.
Kwota środków przeznaczonych na dofinansowanie projektów wyłonionych w ogłaszanym konkursie wynosi 600 tys. euro.
Nabór wniosków odbywa się poprzez system elektroniczny dostępny na stronie www.submission-susfood-era.net/sf-co-jointcall.
dostępne są na stronie NCBR.
W przypadku pytań prosimy o kontakt z Działem Projektów Krajowych COP (Urszula Rumniak, tel. 22 234 64 26, email: urszula.rumniak@pw.edu.pl; Justyna Wojciechowska, tel. 22 234 53 56, email: justyna.wojciechowska@pw.edu.pl).
W sprawie międzynarodowej umowy konsorcjum prosimy o kontakt z Działem Projektów Międzynarodowych (Olga Sobczyk, tel. 22 234 58 19, email: olga.sobczyk@pw.edu.pl).
- do ERA-NET SUSFOOD2 AND CORE ORGANIC COFUNDS: 04.11.2019
- do ERA-NET SUSFOOD2 AND CORE ORGANIC COFUNDS: 27.03.2020